Zeolitt-Detox


Kontakt oss
gjerne for mer informasjon om Zeolitt. 

Wairoa stoppet nylig å sende varer til Norge. Men de sender til Sverige og Danmark. Prisen er i . Minstebestilling kjøp av 4 stk.
http://www.mywaiora.com/973287 

Vi anbefaler Zeolitt i fra Touchstone Essentials!
Touchstone sender varer til Norge. De har zeolitt med samme gode resultater, produksjon og kvalitet. Dråper og spray. De har også grønn supermat. Touchstone sender med DHL, levering på døren, $30 i frakt. Mva betales ved bestilling, ingen toll/mva regning i etterkant. http://nanni.mytouchstoneessentials.com

Zeolitt har vært kjent og brukt i mer enn 800 år, og er kjent som: ”An alchemical gift of the Divine”. Zeolitt er vulkansk aske, som rant i sjøen for flere tusen år siden, og blandet seg med saltvann. Dette laget en kjemisk reaksjon, som skapte det krystall liknende mineralet Zeolitt.

Zeolitt er et av de mest effektive detox produkter som finnes. God produksjonsmetode er viktig for at kroppen skal kunne ta opp Zeolitt gjennom blodet, slimhinnene, munnen og fordøyelsen. Zeolitt må renses flere ganger og knuses. NCD Zeolite molekylene er på ca. 1 micron. Zeolitt kan hjelpe kroppen å rense på cellenivå. 

Zeolitt ser ut som en bivokskake med sekskantede, tomme hull. Zeolitt er negativt ladet. Den trekker til seg tungmetaller og toxiner som en ”magnet”, og lagrer avfallstoffene oppe i de sekskantede hullene. Når zeolitten skilles ut, så fraktes avfallstoffene ut av kroppen som i en ”zeolite-søppelsekk”. Zeolitt er ”Renovasjonsetaten” for kroppen.

Ved å rense ut (detox) gift- og avfallsstoffer, så kan kroppens naturlige evne til å vedlikeholde og reparere seg selv øke. NCD Zeolite kan kombineres med andre produkter og kurer.

Zeolitt er dråper som dryppes under tungen eller taes i vann. Zeolitt kan virke utrensende på tungmetaller, sprøytemidler, kjemikalier, forurensing, radioaktive stoffer, giftstoffer og sopp. Ved detox over tid kan den motvirke matintoleranse og virke stykrende på kroppens motstandskraft mot virus. Zeolitt er svært bra for immunforsvaret, allmenhelsen og PH-balansen i kroppen.

Zeolitt kurerer ingen sykdom, men kan virke utrensende på gift- og avfallsstoffer og kan dermed gjøre det enklere for kroppen å hjelpe seg selv. En kur varer i flere mnd. Kontakt oss for Brukerveiledning.

Referanser fra kunder:  http://www.testimonyinfo.com/

Forskning, forurensing, detox og Zeolitt
http://www.ncdsupport.com  
http://www.invisiblekillers.com/ Bok av Biokjemiker Rik Deitsch og Dr. Stewart Lonky.
Se den svært viktige og nyttige filmen ”Underkastelsen” på www.youtube.com. Filmen er intervjuer med forskere og leger om hva forurensing, tungmetaller og kjemikalier gjør med oss, og hvor viktig det er for helsen at vi ikke har dette i kroppen.

Informasjon NCD Zeolite:
http://www.myncd.com/973287

Informasjon om Megadefense for Immunforsvaret:

Megadefense inneholder NCD Zeolite og IM6, som er ekstrakt av 6 immunstyrkende sopper.
http://www.megadsupport.com og http://www.yourncdinfo.com/

Her kan du bestille NCD Zeolite  og Megadefense til eget bruk, men de må hentes i Sverige/Danmark:
http://www.mywaiora.com/973287    

Kontakt oss for mer informasjon.