NCD Zeolite-Detox


Kontakt oss
gjerne for mer informasjon om NCD Zeolite. 

NCD2 Zeolite i glassflaske (normal styrke). Og NCD Zeolite i plastflaske (10 ganger svakere for sensitive personer). Megadefense inneholder også NCD Zeolite.

Wairoa har lager i Norge.
http://www.mywaiora.com/973287 Velg Norge som land.
Prisen er i . Minstebestilling kjøp av 4 stk.

Slik bestiller du

Du kan spare penger ved å bli medlem. Det gir ingen forplikelser .Hvis du vet at du vil bruke Megadefense og/eller NCD over lengre tid, så kan du spare penger ved kjøp av rabattpakken Pacesetter.

Zeolite har vært kjent og brukt i mer enn 800 år, og er kjent som: ”An alchemical gift of the Divine”. Zeolite er vulkansk aske, som rant i sjøen for flere tusen år siden, og blandet seg med saltvann. Dette laget en kjemisk reaksjon, som skapte det krystall liknende mineralet Zeolite.

NCD Zeolite fra Waiora er et av de mest effektive detox produkter som finnes. Den nye, patenterte produksjonsmetoden til Waiora gjør at NCD Zeolite kan taes opp av blodet, slimhinnene, i munnen og fordøyelsen. Natural Cellular Zeolite er renset flere ganger og knust. Molekylene er på ca. 1 micron. NCD Zeolite kan hjelpe kroppen å rense på cellenivå. 

Zeolite ser ut som en bivokskake med sekskantede, tomme hull. Zeolite er negativt ladet. Den trekker til seg tungmetaller og toxiner som en ”magnet”, og lagrer avfallstoffene oppe i de sekskantede hullene. Når zeoliten skilles ut, så fraktes avfallstoffene ut av kroppen som i en ”zeolite-søppelsekk”. Zeolite er ”Renovasjonsetaten” for kroppen.

Ved å rense ut (detox) gift- og avfallsstoffer, så kan kroppens naturlige evne til å vedlikeholde og reparere seg selv øke. NCD Zeolite kan kombineres med andre produkter og kurer.

NCD Zeolite er dråper som dryppes under tungen eller taes i vann. NCD Zeolite kan rense ut tungmetaller, sprøytemidler, kjemikalier, forurensing, radioaktive stoffer, giftstoffer og sopp. Ved detox over tid kan den motvirke matintoleranse og virke stykrende på kroppens motstandskraft mot virus. Zeolite er svært bra for immunforsvaret, allmenhelsen og PH-balansen i kroppen.

NCD Zeolite kurerer ingen sykdom, men virker utrensende på gift- og avfallsstoffer og kan dermed gjøre det enklere for kroppen å hjelpe seg selv. En kur varer i flere mnd. Kontakt oss for norsk Brukerveiledning.

Referanser fra kunder:  http://www.testimonyinfo.com/

Forskning, forurensing, detox og NCD Zeolite
http://www.ncdsupport.com  
http://www.invisiblekillers.com/ Bok av Biokjemiker Rik Deitsch og Dr. Stewart Lonky.
Se den svært viktige og nyttige filmen ”Underkastelsen” på www.youtube.com. Filmen er intervjuer med forskere og leger om hva forurensing, tungmetaller og kjemikalier gjør med oss, og hvor viktig det er for helsen at vi ikke har dette i kroppen.

Informasjon NCD Zeolite:
http://www.myncd.com/973287

Informasjon om Megadefense for Immunforsvaret:

Megadefense inneholder NCD Zeolite og IM6, som er ekstrakt av 6 immunstyrkende sopper.
http://www.megadsupport.com og http://www.yourncdinfo.com/

Her kan du bestille NCD Zeolite  og Megadefense til eget bruk:
http://www.mywaiora.com/973287    Slik bestiller du

Kontakt oss for mer informasjon.